Ilmoittautuminen ITK-workshopeihin (5.4.2017) on päättynyt.

Jokainen workshopin osallistuja ja kouluttaja ilmoittautuu workshopiin itse verkkolomakkeella ja maksaa osallistumismaksun. Workshopin osallistumismaksu ilmoitetaan ohjelmassa kunkin workshopin kohdalla ja se laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittautuminen 1.2.-2.4.2017.

  • Varmista organisaatiosi / oppilaitoksen virallinen laskutusosoite ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä.
  • Workshop-kutsu lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse n. viikkoa ennen workshopia. Kutsun mukana on nimikorttilinkki. Nimikortti  tulee tulostaa ennen workshopiin saapumista.
  • Nimikortti on pääsylippu tapahtumaan ja se on pidettävä esillä koko ajan. 
  • Lasku osallistumisesta lähetetään osallistujan ilmoittamaan osoitteeseen workshopin jälkeen. 

Workshopin kouluttajan tulee myös ilmoittautua workshopiin:

  • Maksullisten workshopien ilmoittautumislomakkeella on kouluttajille oma tuotevaihtoehto.
  • Maksuttomissa workshopeissa kouluttaja kirjoittaa "Lisätietoja ilmoittautumiseen liittyen" -kenttään tiedon "Olen workshopin kouluttaja".


Perumisehdot: 

Ilmoittautuminen workshopiin on sitova. Jos osallistuminen perutaan 24.3.2017 tai sen jälkeen, tai perumista ei tehdä lainkaan, peritään hallintomaksu 30 euroa ja maksullisissa workshopeissa lisäksi workshopin osallistumismaksu. Osallistujan voi tarvittaessa vaihtaa. Muutoksista ilmoittautumistietoihin tai mahdollisesta perumisesta tulee olla aina yhteydessä Hämeen kesäyliopistoon, kesayliopisto@hame.fi

Huom! Jos osallistut sekä workshopiin että konferenssiin, molempiin on ilmoittauduttava erikseen omilla lomakkeillaan. > Konferenssin ilmoittautumissivu

 

Rekisteriseloste