Workshop-järjestäjä

Tietoa workshopien yhteyshenkilölle

Workshopin ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

 • Osallistujat ilmoittautuvat Workshopeihin 4.2.-31.3.2016 ITK-verkkosivuilla. Hämeen kesäyliopisto huolehtii kokonaisuudessaan workshopien ilmoittautumisten hallinnoinnista.
 • Myös workshopien pääjärjestäjät ja mahdolliset muut kouluttajat/puhujat ilmoittautuvat ennakkoon samalla workshopin ilmoittautumislomakkeella kuin osallistujat. 
 • Nimikortti tulee tulostaa ennen konferenssiin tuloa. Nimikorttilinkin saat konferenssikutsun yhteydessä n. viikkoa ennen konferenssia. Huom! Nimikortti on pääsylippu tapahtumaan ja se on pidettävä esillä koko ajan.
 • Pääjärjestäjä päättää workshopin minimi-/maksimiosallistujamääristä ja määrittää workshopille mahdolliset osallistumis- ja perumismaksut. Workshop voi olla osallistujalle myös maksuton.

Workshopin sisältö ja ohjelma

 • ITK-workshopit ovat pääasiassa yhteen teemaan keskittyviä koulutustilaisuuksia. Workshopit ovat luonteeltaan toiminnallisia; osallistujat pääsevät tekemään ja jakamaan kokemuksiaan. Workshopia ehdotetaan syksyn Call for papersissa 29.9.-29.10.2015.
 • Workshopeja järjestetään 13.4.2016 koko päivän tilaisuuksina klo 10-17 sekä puolen päivän tilaisuuksina klo 10-13 tai klo 14-17. Workshopien pääjärjestäjät saavat esittää toiveen puolen päivän workshopien ajankohdasta (aamu- tai iltapäivä).
 • Workshopit järjestetään Hämeenlinnassa (Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko, HAMK Visamäki)
 • Workshoptilassa on tietokone kiinteällä verkkoyhteydellä.

Työnjako workshopin pääjärjestäjän ja Hämeen kesäyliopiston välillä, hinnat

 • Hämeen kesäyliopisto tekee workshopin pääjärjestäjän kanssa kirjallisen sopimus, jossa sovitaan workshopin vastuista, tärkeistä päivämääristä, ilmoittautumiskäytännöistä sekä kustannuksista, ks. sopimusmalli.
 • Hämeen kesäyliopisto lähettää viikoilla 50-51 sähköpostitse tiedon workshop-valinnoista kaikille Call for Papers ehdotuksen jättäneille ja päivittää tiedot ITK:n verkkosivuille. Samalla viikolla Kesäyliopisto toimittaa allekirjoitettavaksi kaksi kappaletta kirjallisia sopimuksia workshopin järjestämisestä henkilölle, jonka pääjärjestäjä on ilmoittanut sopimuksen allekirjoittajaksi.
 • Pääjärjestäjä vastaa workshopin sisällön ja ohjelman suunnittelusta ja hoitaa workshopin pääasiallisen markkinoinnin. Hämeen kesäyliopisto markkinoi workshopeja osana konferenssin ohjelmaa.
 • Workshopin yhteyshenkilö päivittää aikataulutetun ohjelman ITK:n verkkosivuille 31.3. mennessä. 
 • Pääjärjestäjä päättää workshopin minimi-/maksimiosallistujamääristä ja määrittää workshopille mahdolliset osallistumis- ja perumismaksut. Workshop voi olla osallistujalle myös maksuton.
 • Hämeen kesäyliopisto informoi workshopin yhteyshenkilöä sähköpostitse ilmoittautumistilanteesta tasaisin väliajoin aina ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Workshopin yhteyshenkilön tehtävänä on välittää tarvittaessa tietoa workshopin kouluttajille ja muille workshopin järjestämisessä mukana oleville henkilöille.
 • Ilmoittautuminen workshopeihin päättyy 31.3., jonka jälkeen workshopin pääjärjestäjä voi puntaroida workshopin toteuttamista, mikäli ilmoittautumisia on tullut vähän. Pääjärjestäjän tulee kuitenkin huomioida, että 17.12.2015 jälkeen workshopin järjestelyistä laskutetaan 300 euron hallintomaksu, vaikka workshop peruuntuisi.
 • Workshopien hinnat: Koko päivän workshop: 600 euroa (hinta sisältää tilavuokran 300e ja 10 osallistujan hallintomaksun 300e), lisäksi yksittäisistä osallistujista peritään hallintomaksua 30e/osallistuja. Puolen päivän workshop: 450 euroa (hinta sisältää tilavuokran 150e ja 10 osallistujan hallintomaksun 300e), lisäksi yksittäisistä osallistujista peritään hallintomaksua 30e/osallistuja. Workshopissa suositellaan olevan enintään viisi kouluttajaa pääjärjestäjän yhteyshenkilön lisäksi, eikä heistä veloiteta hallintomaksua. Mikäli kouluttajia on enemmän kuin viisi, yksittäisistä kouluttajista peritään hallintomaksua 30e/kouluttaja.

Workshop-päivän iltaohjelma

ITK:n keskiviikko-iltaa vietetään Aulangolla hyvän musiikin ja keilailun parissa!


*muutokset mahdollisia