Online ITK

Keskustelussa

Twitter-kanava: #onlineitk

Katso kaikki viestit

Online ITK on verkossa järjestettävä maksuton tapahtuma, joka on avoin kaikille kiinnostuneille. Online ITK tarjoaa erilaisen tavan osallistua, kohdata alan ihmisiä ja syventää osaamistaan ilman paikan päälle matkustamista.

Kokeilemme Online ITK:ssa kevään 2012 aikana kolmea ilmaiseksi saatavilla olevaa verkkokonferenssijärjestelmää, jotka ovat BigBlueButton, AnyMeeting ja MeetingBurner. Kokeillaan webinaareissa ja koulutuksissa yhdessä ja avoimesti, miten järjestelmät toimivat. Tervetuloa mukaan kuulostelemaan, kokeilemaan ja ihmettelemään!

27.4.2012 klo 10:00-11:15
Kouluttajana Mediamaisteri Group Oy/Toni Kettunen

Haluatko tutustua uusiin osallistumisen ja osallistamisen mahdollisuuksiin?
Verkkokokousjärjestelmät mahdollistavat tapaamiset ja yhteistyön verkon välityksellä, pienentäen matkakustannuksia ja säästäen aikaa, mutta mikä parasta - parantaen yhteistyötä yli rajojen. Hämeen kesäyliopiston Online ITK osahanke järjestää huhtikuussa 2012 koulutusta, jossa tutustutaan MeetingBurner verkkokokousohjelmiston toimintaperiaatteisiin ja käyttömahdollisuuksiin opetuksessa ja yhteydenpidossa. 

MeetingBurner on ilmainen tapaamisalusta, joka soveltuu verkkokokousten ja -palaverien pitämiseen, esityksiin sekä pienimuotoisiin webinaareihin. Koulutuksen aikana käydään läpi verkkokokousohjelmistojen käyttöä niin osallistujan, esiintyjän kuin verkkokokouksen järjestäjän näkökulmasta. Kouluttajana toimii Toni Kettunen Mediamaisteri Group Oy:stä.

Nopea sukellus aiheeseen, ei matkustamista vaan osallistuminen etänä omalta työpisteeltäsi.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Koulutukset ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tarkka verkkokokoushuoneen osoite ja osallistumisohjeet lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta.

Koulutukset toteutetaan osana ESR-rahoitteista Avoimet verkostot oppimiseen (AVO) hanketta.

Tulevat tapahtumat

    Menneet tapahtumat


    Miksi?

    Online ITK mahdollistaa seminaarin etäisyyksistä riippumatta. Eero Leppänen pohtii etäläsnäolemista: