Esiintyjille

 

Tietoa ITK-foorumin esiintyjälle (tiedotekirje pdf-muodossa)

Ilmoittautuminen, maksut, korvaukset

Tietoa workshopien / asiantuntijatapaamisten yhteyshenkilölle (tiedotekirje pdf-muodossa)

Workshopin sisältö ja ohjelma

Workshopin ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Tietoa ITK-toriosuuden järjestäjälle (tiedotekirje pdf-muodossa)

ITK-tori on Kylpylähotelli Rantasipi Aulangon 1. kerroksessa, eli hotellin pohjakerroksessa, missä erilaiset kehittämishankkeet ja oppilaitokset kertovat, mitä he ovat kehittäneet ja toteuttaneet digimedian ja oppimisen alueella.

Tilat

HUOM! ITK-toripaikan järjestäjät voivat halutessaan tilata toritilaansa kiinteän verkkoyhteyden toripaikkajaon jälkeen helmikuussa 2012. Jokainen toriosuuden järjestäjä huolehtii itse kiinteän verkkoyhteyden tilaamisesta 30.3.2012 mennessä osoitteesta: http://www.aina.fi/itk2012/
Yhteyden nopeus on 10 Mbps, joka on jaettu tilaajien kesken. Hinta yhteydelle on 180 € (alv 0%). Hinta sisältää yhden IP-osoitteen ja yhden RJ-45-liitännän. Hintaan sisältyy myös internet-liikenne konferenssin aikana. Lisä-IP:t ja -liitännät maksavat 10 €/kpl. Liittymät on tilattava viimeistään 30.3.2012, tämän jälkeen tilatuista liittymistä peritään 130 € lisämaksu.
Asiakkaan tulee hoitaa itse laitteidensa IP-osoitteiden muutokset. Omia palomuureja / kytkimiä ei sallita.

Osallistuminen ja ilmoittautuminen

Muuta

On hyvä muistaa, että ITK-tori on avoinna molempina konferenssipäivinä aamusta myöhään iltapäivään saakka. On suositeltavaa, että toripaikoilla on esittelijöinä useampia henkilöitä, koska toripaikan pyörittäminen yksin on melkoinen urakka. Jokaisella toripaikalla on yhteyshenkilö, joka jättää ehdotuksen Call for Papers vaiheessa. Yhteyshenkilön tehtävänä on tiedottaa kaikkia muita torilla toimivia. Yhteyshenkilö tekee myös tiivistelmäkuvauksen toriosuudesta ja päivittää sen ITKn verkkosivuille 23.1.2012 mennessä.

Hämeen kesäyliopisto hoitaa osaltaan torin markkinointia konferenssin verkkosivuilla ja konferenssin ohjelmaesitteissä. Jokaisen toripaikan järjestäjän on kuitenkin suositeltavaa tehdä myös itse lisämarkkinointia omasta toristaan.

Tietoa ITK-posterin esittelijälle (tiedotekirje pdf-muodossa)

Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Muuta:

Posterin koko ja graafinen ilme

Verkkoposteri